Tuesday, 4 December 2012

Kenapa??

Kenapa dh 2 hari die senyap je...mmm.....selepas kes hari itu, die dah jarang tegur ak....adoiii...

Sunday, 2 December 2012

What happen??

Hari ini xtahu la apa dh jadi dengan aku...aku xtahu nak meluahkan pada siapa...sedih glerrr....mmmm.....cm mana ni..dh sebulan kot...

2 Dicember 2012..coretan petang

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Dah dekat sebulan saya berkerja. wat can I said? Aku banyak belajar tentang budaya kerja, ragam manusia dan sebagainya. Siapa la aku untuk menilai semua itu. sedangkan aku baru je sebulan. tapi aku dah pun faham budaya mereka. the way mereka bercakap, bergossip n semua... n cabaran aku sekarang adalah how to tackle them n cm mana nak go into them..


Mmmm, aku slalu perlukan time untuk go through dengan org..lain kalu org tu dapat buat ak senang ngan dorg, then its ok....apa2 pon, aku harap semuanya berjalan dengan lancar...


Ok, chowww...